Adatbiztonság

A Knorr-Bremse-csoport számára fontos célkitűzés, hogy személyes adatai kezelése során az Ön személyes privátszférájának védelme megvalósuljon. A weboldalunkra történő látogatás során hozzánk kerülő személyes adatokat azon ország törvényi előírásai szerint kezeljük, amely országban az adott weboldalt kezelik.

Személyes adatok gyűjtése és feldolgozása

Amikor weboldalunkra látogat, webszerverünk szabályszerűen automatikusan menti az Ön internet szolgáltatóját, azt a weboldalt, amelyről Ön minket látogat, az Ön által használt browsert és üzemrendszert, valamint azokat a weboldalakat, amelyeket Ön nálunk megtekint, illetve a dátumot, és a látogatás időtartamát.

A felhasználás célhoz-kötöttsége illetve személyes adatok továbbítása

Az Ön személyes adatait kizárólag arra a célra használjuk, amelyekre vonatkozóan Ön ezen adatokat számunkra rendelkezésre bocsátja. Az érintett ország intézményei valamint hatóságai részére történő adatgyűjtésre valamint adattovábbításra kizárólag nemzeti jogszabályi előírások alapján kerül sor. Munkatársaink titoktartásra és az Ön által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatai védelmére kötelesek

Biztonság

A Knorr-Bremse-csoport technikai valamint szervezeti biztonsági intézkedésekkel védi az Ön adatait azon célból, hogy az adatok véletlenszerű vagy szándékos manipulációja, vesztesége, megrongálódása, vagy jogosulatlan személyek általi hozzáférése elkerülhető legyen. Az adatvédelemmel kapcsolatos biztonsági intézkedéseinket a technológia fejlődésének megfelelően továbbfejlesztjük.

Share