A mobilitás biztonságossá tétele – ez a Knorr-Bremse napi feladata.

"Szerte a világon jelentősen hozzá akarunk járulni az emberek biztonságához a vasúton és a közúton egyaránt."

A Knorr-Bremse konszern müncheni székhelyével a vasúti és haszongépjármű rendszerekhez gyártott fékrendszerek területén világszerte vezető gyártónak számít. Technológiai fejlődésmeghatározóként a Knorr-Bremse több mint 110 éve mértékadónak számít a modern fékrendszerek fejlesztése, gyártása, forgalmazása és szervize területén. 2015-ben a konszern 5,8 milliárd euró forgalomra tett szert és világszerte több mint 24000 munkatársat foglalkoztatott.

A vasúti járműrendszerek üzleti területen a nagy hagyományokkal rendelkező vállalat olyan, a helyi forgalomban közlekedő járművek fejlett termékekkel való ellátásával foglalkozik, mint például földalattik és villamosok, de akár tehervonatok, mozdonyok, valamint személyszállító és nagysebességű vonatok. A fékrendszerek mellett az intelligens beszállító rendszerek, klímaberendezések, energiaellátó rendszerek, vezérlési komponensek és ablaktörlők, peronajtók, súrlódó anyagok, valamint vezetőaszisztens rendszerek bővítik a termékek körét. Emellett a Knorr-Bremse vezetési szimulátorokat és a vonatok személyzetének optimális képzését szolgáló E-Learning rendszereket is kínál.

A haszongépjármű rendszerek vállalati divízió tehergépkocsikat, buszokat, utánfutókat és mezőgazdasági gépeket kínál ügyfelei rendelkezésére. A Chassis rendszereknél a Knorr-Bremse vezető szerepet tölt be úgy az elektronikus vezérlések és menetaszisztens-rendszerek, mint a levegőelőkészítés területén is. További termékterületnek számítanak a hajtóövrendszerek valamint a dízelmotorokhoz gyártott torziós lengéscsillapítók.

A Knorr-Bremse valamennyi termékével az egész világon mértékadó szerepet játszik a vasúti és közúti biztonság területén. Világszerte több, mint egy milliárd ember hagyatkozik napról napra a Knorr-Bremse rendszereire.

Értékesítés haszongépjárművekhez

Ha kérdése, kérése van készséggel állunk rendelekzésére.

Share