Sajtóközlemények

A Knorr-Bremse a „2017. év Legjobb Márkája”

2017. június 26.

Németország haszongépjármű szakemberei számára van egy név, amely a biztonságot jelenti: Az ETM kiadók olvasók körében végzett felmérése szerint a Knorr-Bremse immár tizenkettedik alkalommal nyerte el a „2017. év Legjobb Márkája” címet.

  • For the twelfth time in succession, Knorr-Bremse has won the title “Best Brand” in the commercial vehicle sector in the “Brakes” category. The Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH management team (from left), comprising Wolfgang Krinner, Thorsten Seehars, Bernd Spies, Ansgar Fries and Dr. Jürgen Steinberger, were as delighted as Executive Board member Dr. Peter Laier (4th from left): “We are not resting on the laurels we won in previous years,” said Laier, “but are systematically taking our product and service portfolios forward and aligning them with customer expectations. This is the only way for us to remain the systems partner of choice for our customers.” | © Knorr-Bremse

lekapcsolást elősegítő, hanem autonóm félpótkocsi berendezését is bemutatta, amely saját magát el tudja vezetni a raktár rakodórámpájához, és vissza az udvaron keresztül, anélkül, hogy a fülkében sofőr ülne. Ez az autonóm telephelyi manőverező rendszer a Knorr-Bremse alkatrészek és működtető elemek intelligens hálózatán alapul. Ennek lelke az új GSBC fékvezérlés, ami kiegészül az EPB elektronikus rögzítőfékkel és az iHSA kormányrendszerrel, amelyet a Knorr-Bremse SteeringSytstems fejlesztett ki. A termékekben a fékezés és a kormányzás közötti együtthatás vetette meg annak az alapját, hogy a gépkocsivezetőt segítő rendszerek és automatizált autóvezetés összetett vezetési funkcióit egy magasabb szintre emeljük. Így a Knorr-Bremse jelenleg az egyetlen olyan szállító, amely képes aktívan befolyásolni mind a hosszirányú, mind az oldalirányú járműdinamikát, annak érdekében, hogy például a teherautót automatikusan menetirányban lehessen tartani, illetve veszélyes helyek mellett el lehessen kormányozni még szélsőséges dinamikakezelést igénylő helyzetekben is.

Az EuroTransportMedia (ETM) kiadók évente egyszer felkérik a három haszongépjármű szakmai folyóiratuk olvasóit, hogy szavazzanak a legjobb haszongépjárművekről, valamint az ágazat legjobb márkáiról. E szakértő olvasóközönség jóváhagyását széles körben a minőség védjegyeként tartják számon, ezzel elismerve a győztes márkák és termékek biztonságát és megbízhatóságát, ami egyúttal a márka elfogadásának szintjét és imázsát is jelzi.

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

Sajtólista


Letöltések és szolgáltatások


Share