Sajtóközlemények

A Knorr-Bremse a „2017. év Legjobb Márkája”

2017. június 26.

Németország haszongépjármű szakemberei számára van egy név, amely a biztonságot jelenti: Az ETM kiadók olvasók körében végzett felmérése szerint a Knorr-Bremse immár tizenkettedik alkalommal nyerte el a „2017. év Legjobb Márkája” címet.

  • A Knorr-Bremse immár tizenkettedik alkalommal nyerte el a „Legjobb Márka” címet a haszongépjármű ágazatban a „fékek” kategóriájában. A Knorr-Bremse Systeme für Nutzfahrzeuge GmbH vezetősége – amelynek tagjai (balról) Wolfgang Krinner, Thorsten Seehars, Bernd Spies, Ansgar Fries és Dr. Jürgen Steinberger – épp úgy örült a hírnek, mint Dr. Peter Laier, az igazgatóság tagja (balról a negyedik): „Nem ülünk a korábbi évek során elnyert babérjainkon – mondta Laier –, hanem szisztematikusan azon dolgozunk, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat továbbfejlesszük, és az ügyfelek igényei szerint alakítsuk. Csak ily módon tudunk ügyfeleink által választott rendszergyártó partner maradni.” | © Knorr-Bremse

lekapcsolást elősegítő, hanem autonóm félpótkocsi berendezését is bemutatta, amely saját magát el tudja vezetni a raktár rakodórámpájához, és vissza az udvaron keresztül, anélkül, hogy a fülkében sofőr ülne. Ez az autonóm telephelyi manőverező rendszer a Knorr-Bremse alkatrészek és működtető elemek intelligens hálózatán alapul. Ennek lelke az új GSBC fékvezérlés, ami kiegészül az EPB elektronikus rögzítőfékkel és az iHSA kormányrendszerrel, amelyet a Knorr-Bremse SteeringSytstems fejlesztett ki. A termékekben a fékezés és a kormányzás közötti együtthatás vetette meg annak az alapját, hogy a gépkocsivezetőt segítő rendszerek és automatizált autóvezetés összetett vezetési funkcióit egy magasabb szintre emeljük. Így a Knorr-Bremse jelenleg az egyetlen olyan szállító, amely képes aktívan befolyásolni mind a hosszirányú, mind az oldalirányú járműdinamikát, annak érdekében, hogy például a teherautót automatikusan menetirányban lehessen tartani, illetve veszélyes helyek mellett el lehessen kormányozni még szélsőséges dinamikakezelést igénylő helyzetekben is.

Az EuroTransportMedia (ETM) kiadók évente egyszer felkérik a három haszongépjármű szakmai folyóiratuk olvasóit, hogy szavazzanak a legjobb haszongépjárművekről, valamint az ágazat legjobb márkáiról. E szakértő olvasóközönség jóváhagyását széles körben a minőség védjegyeként tartják számon, ezzel elismerve a győztes márkák és termékek biztonságát és megbízhatóságát, ami egyúttal a márka elfogadásának szintjét és imázsát is jelzi.

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

Sajtólista


Letöltések és szolgáltatások


Share