Keresés Hírek Keresett kifejezés:
Dátum Cím

2017. október 25.

South Western Railways award Kiepe Electric a contract for traction upgrade and refurbishment

Kiepe Electric UK Ltd has been awarded a contract by First MTR South Western Trains Limited to carry out traction upgrade and refurbishment works on 18 Class 442 trains to be operated on the South Western Railway franchise.

2017. október 18.

24-meter IMC® double-articulated bus at Busworld fair in Kortrijk

From October 20-25 2017, representatives of the international bus industry will meet up at the Busworld fair in Kortrijk, Belgium. The first 24-meter EXQUI.CITY to be configured as an IMC® electric bus will be on show on the booth of Belgian manufacturer Van Hool (booth 601 in hall 2).

2017. október 17.

Tramino for Braunschweig equipped with Kiepe Electric systems

Düsseldorf-based Kiepe Electric GmbH, a Knorr-Bremse Group company, is to supply the electrical equipment for seven low-floor light rail vehicles for the city of Braunschweig in Germany, with an option for an additional seven units. The new light rail vehicles will form the latest addition to the fleet of local mass transit operator Braunschweiger Verkehrs-GmbH.

2017. október 06.

Double-articulated electric buses with IMC® technology for Austria

Operators LINZ AG LINIEN recently presented their first 24-meter electric bus. The bus is one of 20 double-articulated e-buses with In Motion Charging (IMC®) technology to be supplied by Kiepe Electric. The buses are to replace the existing trolley bus fleet in Linz and bring an almost 30% increase in capacity to 180 passengers per vehicle. Replacement of the entire fleet is due to be completed by the end of 2019.

2017. szeptember 21.

A Knorr-Bremse csatlakozott „A minőség hozzáadott érték” kezdeményezéshez

A Knorr-Bremse csatlakozott „A minőség hozzáadott érték” haszongépjármű kezdeményezéshez. „A minőség hozzáadott érték” egy német kezdeményezés (“Qualität ist Mehrwert”), amely a kiemelkedő autóalkatrész-gyártókat fogja össze a szerviz piac számára. A cél biztosítani a minőség fontosságá-nak fokozott szem előtt tartását a járműjavítások során, és ennek érdekében a kezdeményezés a kiemelkedő minőségű alkatrészek előnyeire hívja fel az alkatrész-kereskedelem, a javítóműhelyek és a gépkocsivezetők figyelmét.

2017. szeptember 12.

Knorr-Bremse: Subsidiaries Kiepe Electric and IFE to refurbish Vienna Stadtbahn mass transit cars

Operators Wiener Linien GmbH & Co KG have commissioned Kiepe Electric and IFE to refurbish 78 Stadtbahn cars for mass transit in Vienna. The measures will bring the cars into line with current technology and ensure that they continue to provide safe, reliable, customer-oriented service for many years to come.

2017. szeptember 08.

Knorr-Bremse and Dongfeng join forces to develop automated manual transmissions for trucks in China

Dongfeng Motor Group Corporation Ltd., one of the world’s biggest truck manufacturers, is partnering with Knorr-Bremse to develop the automated manual transmission for its new generation of heavy-duty trucks.

2017. szeptember 04.

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 1262 milliót nyert el az NKFI Alapból a kutatás-fejlesztési tevékenységének támogatására

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 1262 millió forint (~4 millió EUR) keretösszegű támogatást nyert el az NKFI Alapból (Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap) a kutatás-fejlesztési tevékenységének támogatására, amelynek keretében magyar mérnökök fejlesztenek többek között autonóm járműfunkciókhoz (AD – Autonomous Driving) szükséges technológiákat.

2017. augusztus 23.

Systems for Moscow: Knorr-Bremse at EXPO 1520

At the 6th International Fair of Railway Equipment and Technologies in Moscow from August 30 to September 2, Knorr-Bremse is showcasing products and systems from its passenger and freight car portfolio as well as special applications on booth 54 in Hall 2.

2017. augusztus 21.

Kína haszongépjármű piaca felfedezi az automatizált kézi sebességváltókat

A legtöbb kínai haszongépjármű még mindig kézi sebességváltóval rendelkezik, azonban egyre bővül a kereslet az automatizált manuális sebességváltók iránt és óriási a potenciál. Miután Japánban meglévő termék portfóliójának kiegészítésére megszerezte a Bosch közúti haszongépjármű sebességváltó komponens üzletágát, a Knorr-Bremse ideális pozícióban van ennek az igénynek a kielégítésére Ázsiában.