Társadalmi elkötelezettség

 

A Knorr-Bremse társadalmi szempontból felelősségteljes vállalatnak tekinti magát. Magától értetődő számunkra, hogy részt vegyünk a közösségi életben, hogy pozitív hatással legyünk a társadalmi környezetre és közösen alakítsuk azt. Erre felfogásra támaszkodva a Knorr-Bremse évek óta világszerte kötelezettséget vállal a szociális és kulturális területen és a sportban.

A szociális elkötelezettségünkkel igyekszünk úgy a helyi, mint a globális kihívásokra reagálni. A Knorr-Bremse konszern anyagilag támogatott közhasznú egyesülete, a Knorr-Bremse Global Care e. V. világszerte segíti a rászoruló embereket, akik saját hibájukon kívül kerültek szükséghelyzetbe. A hangsúlyt legfőképp a közép- és hosszú távú képzési és infrastrukturális projektekre helyezzük. Ezen túlmenően az egyesület katasztrófahelyzetekben nyújt azonnali segélyt.

A Knorr-Bremse Global Care e. V. aktivitását a vállalat telephelyein támogatott helyi projektek egészítik ki – az úgynevezett Local Care projektek. Ezek a szociális intézmények pénzügyi támogatásától egészen a vállalati önkéntes projektekig (Corporate Volunteering Projects) terjednek, melyekben munkatársaink önkéntes tiszteletbeli munkát végeznek.

Emellett a Knorr-Bremse támogatja a kulturális és sportlétesítményeket, például múzeumokat és sportegyesületeket, valamint a kulturális és sportrendezvényeket.

Helyi elkötelezettsége inkről konkrét példákat itt, a tájékoztatóban talál

Tel.: +49 89 3547 0
e-Mail: cr@knorr-bremse.com

További információ

Share