Local Care – szociális elkötelezettség a székhelyeken

A Knorr-Bremse telephelyein már a kezdetektől fogva támogatja a szociális és karitatív intézményeket szerte a világon. Helyi partnereinkkel közösen szeretnénk hozzájárulni a telephelyeink otthont adó településeken élő közösségek szociális jólétéhez.

Az egyes Knorr-Bremse telephelyek szociális kötelezettségvállalása a Local Care programokban ölt testet. Ez alatt olyan projekteket és intézkedéseket értünk, melyeket a telephelyek valósítanak meg, és a telephely körüli régiót támogatják. A konkrét intézkedések nagyon sokszínűek, a pénz- és tárgyi adományoktól a munkatársak egyéni adományainak kiegészítésén keresztül a Knorr-Bremse munkatársak önkéntes munkájáig, az úgynevezett Corporate Volunteering projektekig terjednek. Ilyen Corporate Volunteering projektek lehetnek egyszeri akciók, de akár folyamatos tevékenység is, hosszú távú együttműködés keretében. Ezzel szeretnénk a Knorr-Bremse munkatársainak érzékenységét az önkéntes elkötelezettség tekintetében növelni és lelkesíteni.

A Local Care támogatásának súlypontja az oktatás és a tudomány, a mobilitás és a közlekedésbiztonság, a szociális infrastruktúra, a környezet, a kultúra és a sport, valamint az egészségvédelem területére esik.

A Local Care tevékenységünkről további információkat a:

Tel.: +49 89 3547 0
e-Mail: cr@knorr-bremse.com

Share