Sokszínűség & esélyegyenlőség

A Knorr-Bremse kiáll az esélyegyenlőség és az egyenlő bánásmód mellett. Ezt az egész konszernre érvényes magatartáskódexünkben is szerepel, mely minden munkatársra nézve kötelező.

30 országban jelen lévő munkaadóként a kulturális sokszínűség a Knorr-Bremse sikerének egyik összetevője. Ezért támogatjuk más kultúrák és élethelyzetek iránti megértést és értékbecslést, aktívan segítjük más országokból származó munkatársaink integrációját. Például a helyi vezetők telephelyen való alkalmazásával, interkulturális tréningekkel vagy külföldi tartózkodások támogatásával.

Az esélyegyenlőség a Knorr-Bremse vállalatnál magától értetődő. Mi a munkatársainkat nemüktől függetlenül kezeljük, és nem teszünk különbséget a fizetésnél a női és férfi munkatársak között. Az új munkatársakat és vezetőket a vállalat kizárólag a képzettségüknek megfelelően alkalmazza.

A súlyosan fogyatékos és egészségileg korlátozott munkatársakat a Knorr-Bremse különösen védi és támogatja. A súlyos fogyatékosok külön képviselete mértékadóan hozzájárul ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő munkahelyet számukra.

Tel.: +49 89 3547 0
e-Mail: cr@knorr-bremse.com

Share