Termékek & partnerek

Az olyan megatrendek, mint a globalizáció, az urbanizáció vagy a klímaváltozás hatással vannak üzleti tevékenységünkre. Ezért a Knorr-Bremse intenzíven foglalkozik a mobilitás jövőjével. Az fejlődéssel összefüggő esélyeket és kockázatokat gondosan elemezzük, és így vetjük meg az alapját a vállalat további sikereinek.

A Knorr-Bremse vállalat támogatja vasúti- és haszonjárművek ágazatát, hogy a jövőbeni mobilitást környezetkímélő módon és biztonságosan tudják alakítani. Az alábbiakra helyezzük a hangsúlyt:

Biztonság. Termékeinkkel az egész földgolyón mértékadóan hozzájárulunk a vasúti és közúti biztonság folyamatos javításához. Világszerte több mint egy milliárd ember veti bizalmát nap mint nap a Knorr-Bremse rendszerekbe.

Minőség és megbízhatóság. Számunkra, mint a biztonság szempontjából fontos rendszereket gyártó vállalat számára ez feltétlen elsőbbséget élvez. Termékeink és szolgáltatásaink megfelelnek a lehető legnagyobb biztonsági követelményeknek, valamint minden területen és folyamatban teljesítik kiemelkedő minőségi szabványok követelményeit.

Ügyfelek. Ügyfeleinket partnereknek tekintjük. Mivel az egész világon közel vagyunk ügyfeleinkhez és a piacokhoz, testre szabott termékeket kínálunk és ezeket partnereinkkel szorosan együttműködve folyamatosan továbbfejlesztjük.

Technológiai kompetencia. A Knorr-Bremse a technológiai szakértelem megtestesítője. Tapasztalatunk, műszaki ismereteink, piacismeretünk és a kutatásba és fejlesztésbe befektetett forrásaink innovatív rendszermegoldásokat kínálnak a jövő járműveihez.

Környezetvédelem, és az erőforrásokkal való takarékos bánásmód. Szeretnénk a járműveket energiahatékonyabbá, káros anyagoktól mentessé, csendesebbé, valamint a klímát és az erőforrásokat kímélővé tenni. Így kutatási és fejlesztési tevékenységünk a környezeti és klímavédelmi követelményekhez igazodik.

Tel.: +49 89 3547 0
e-Mail: cr@knorr-bremse.com

Share