Személyzetfejlesztés

A Knorr-Bremse vállalatnál a személyzetfejlesztés legfontosabb célja a munkatársak szükségletek és célcsoportok szerinti speciális képzése.

További cél a vezetési potenciál meghatározása az utánpótlás folyamatos tervezése, valamint a vezető személyiségek fejlesztő támogatása.

Jusson előre!

Ezzel a céllal folyik képzési programunk.

A képzés számunkra a személyes fejlődés és a szakmai esélyek legfontosabb kulcsa. Képzési programunkkal támogatjuk munkatársainkat abban, hogy ismereteiket és kompetenciáikat fejlesszék és ellássuk őket az jövő kihívásainak leküzdéséhez szükséges ismeretekkel. A célirányos továbbképzéssel a Business Excellence elvét követjük és ezzel továbbra is szeretnénk megfelelni a „Best in Class“ követelményeinek.

Képzési ajánlatunk szemináriumok és workshopok széles választékát kínálja, többek között a szociális és interkulturális kompetenciára vonatkozó, nyelvi, a projektmanagementet érintő, (fék-)technikai, minőségi, jogi, valamint IT- és CAD-tréningekkel.

Vezető személyiségek fejlesztése

Ez magába foglalja a lehetőségekre vonatkozó elemző eljárásokat (Development Centers, Management Audits) és a teljes konszernre kiterjedő management fejlesztésére irányuló programokat (Management Promotion Groups), valamint világszerte az utánpótlás tervezését.

További eszköznek minősül a vezetési módszerek rendszeres felülvizsgálata, valamint a munkatársak vezető személyiségekre vonatkozó értékelése. Ezen eljárások és eszközök integrációja a vezető személyiségek fejlesztését, és a belső utánpótlás folyamatos biztosítását szolgálja.

Share