Karrier a Knorr-Bremse vállalatnál

Jelentkezés, belépés és előremenetel

A Knorr-Bremse műszaki ütemadóként való sikere a haszon- és vasúti járművek fékrendszerei területén a motivált munkatársainkon alapul, akik kihívásokra és támogatásokra várnak.

Átfogó továbbképzés

A szociális kompetenciát fejlesztő képzésektől a nyelvtanfolyamokon keresztül egészen a műszaki tréningekig – sok minden megtalálható több, mint 120 oldalas képzési programunkban, amit a külön erre a célra berendezett müncheni tréningközpontunkban tudunk megtartani.

Strukturált betanulás

Az új munkatársak esetében különös figyelmet szentelünk a strukturált betanulásra. Emellett az új munkatársak minden német telephelyről egy, a müncheni üzleti székhelyünkön megtartott két napos bevezető rendezvény keretében betekintést nyernek a Knorr-Bremse Konszern életébe.

Áttekinthető struktúrák

Jól áttekinthető struktúráink rövid döntési utakat tesznek lehetővé és láthatóvá teszik az egyéni sikereket. A felelősség a Knorr-Bremse vállalatnál nem áll meg a részlegek határainál és gyakran az országhatárokat is átlépi. A Knorr-Bremse kultúrája egy darab megélt nemzetköziséget is jelent.

Lapos hierarchiák

A lapos hierarchiák hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkatársaink ismereteiket és képességeiket az utcán, illetve a síneken is alkalmazhassák. Hiszen: a felelősségvállalás nálunk elvárt dolog!

Share