Nemzetközi munkavégzés

A Knorr-Bremse világa kitágítja a látóhatárt

A Knorr-Bremse Konszern munkatársai a világ minden részén dolgoznak. 29 országban több, mint 85 telephellyel a Knorr-Bremse világszerte jelen van.

A Knorr-Bremse vállalatnál Önnek esélye van arra, hogy a karrierjéhez egy újabb érdekes fejezetet fűzzön hozzá és kibővítse látóhatárát.

Az eredményes kiküldetések sikerfaktorai

Több, mint 150 külföldi kiküldöttünk járul már ma is hozzá ahhoz, hogy vállalatunk mind jobban összeforrjon. Már jóval azelőtt, hogy munkatársaink elindulnának új választott otthonukba, az ottani kollégák már gondolnak rájuk. A befogadó társaság személyzeti megbízottjai számára egyértelmű dolognak számít, hogy segítsék munkatársainkat abban, hogy az első napoktól kezdve jól érezzék magukat – úgy a munkában, mint szabadidejükben.

Egy, a szakterületről származó mentor kíséri munkatársainkat és figyel arra, hogy kezdetektől fogva a személyes know-how segítségével bevethessék magukat, és nála a kivánságok mindig nyílt fülekre találnak.

Amikor Ön visszatér egy kiküldetéséből, megállapíthatja, hogy a teljes idő alatt ugyanannak a hálózatnak maradt része, melyhez az Ön hazai szervezete is tartozik. Ez a hálózat továbbra is fenntartja Önt. A hogyan az Ön személyes fejlődésétől függ, amelyen Ön időközben végigment. Már a kiküldetés időpontjában kijelölik a szakterületről származó mentort, aki a szakmai továbblépésének tervezésében aktívan támogatja Önt.

Ez természetesen végül is minden munkatárson magán múlik, a szakmai és szociális erősségeitől függően. Ami számít, az a személyes elkötelezettség – de ezt már a külföldi tartózkodásra irányuló érdeklődésével bizonyította!

Itt tekintheti meg a Knorr-Bremse AG és leányvállalatainak globális hálózatának vázlatát:

Share