TruckServices - Keep it running.

MINDEN JÁRMŰ ELMONDJA A SAJÁT TÖRTÉNETÉT. MI FELKÉSZÍTJÜK ÖNT A KÖVETKEZO FEJEZETRE!

A haszongépjárművek fék- és vezérlőrendszereit gyártó, világszerte piacvezető Knorr-Bremse aftermarket márkájaként kiváló minőségű termékeket és szervizmegoldásokat kínálunk a legkülönbözőbb fajtájú és korú haszongépjárművek üzemeltetőinek, műhelyeknek és kereskedőknek, amiben egy OE gyártó szakértelme és a haszongépjármű aftermarket területén szerzett, több mint 110 éves tapasztalata segít bennünket.

Így teljes élettartamuk alatt végigkísérjük járműveit. Minden megteszünk azért, hogy a szállítmány pontosan célba-, a sofőr pedig mindig biztosan hazaérjen.ÉLETTARTAM-HATÉKONYSÁGI ELVÜNK

ÉLETTARTAM-HATÉKONYSÁGI ELVÜNK. ÍGÉRET A JÁRMŰ TELJES ÉLETTARTAMÁRA

Úgy véljük, hogy a haszongépjárműveknek az utakon a helye. Hiszen éppen ezért gyártották őket: nagy futásteljesítményekre a legigényesebb feltételek mellett, vagyis mozgásban töltött életre.

Teljesen mindegy, hány kilométert futott már a jármű: a maximális menetteljesítmény, a rövid állásidő és a legbiztonságosabb feltételek mindig követelmények maradnak. Mert csak így marad gazdaságos az üzlet és versenyképes a vállalkozás.

Azért, hogy a jármű vezetője és üzemeltetője biztosak lehessenek benne, hogy ez a történet folytatódik, bármilyen idős legyen is a járműpark, mindennel ellátjuk őket, amire szükségük van – a teljes életcikluson keresztül:

új szerviztermékek fiatal járművekhez, eredeti felújított EconX termékek idősebb járművek javításához és szerviz alkatrészek bármilyen életkorú járművek részére.

Így minden jármű hosszú ideig lesz az utakon – mindig következetesen gazdaságosan, műszaki szempontból a legújabb szintnek megfelelően és a biztonságot teljes mértékben szem előtt tartva.

Ezt nevezzük mi élettartam-hatékonyságnak.

Haszongépjármű rendszerek

Ha kérdése, kérése van készséggel állunk rendelekzésére.

Kontaktok

További információ

Letöltések és szolgáltatások

Share

ÉLETTARTAM-HATÉKONYSÁGI ELVÜNK