Sajtóközlemények

A Knorr-Bremse TruckServices a piacvezető SEG Automotive indítómotorjaival és generátoraival bővíti termékkínálatát

2018. szeptember 10.

  • A Knorr-Bremse TruckServices további termékekkel bővíti kínálatát
  • A független utópiac (IAM) további bővülése az SEG Automotive termékekkel
  • A TruckServices utópiaci szolgáltatásait ezentúl a SEG termékeire is kiterjeszti

München/Stuttgart, 2018. szeptember 10. – A Knorr-Bremse – a fékrendszerek globális piacvezetője, valamint egyéb biztonsági szempontból kritikus vasútijármű- és haszongépjármű-rendszerek vezető szállítója – haszongépjármű részlegének tagjaként az utángyártott alkatrészek elismert szakértőjének tartott Knorr-Bremse TruckServices; és a haszongépjárművekbe szánt indítómotorok és generátorok előállítása terén a világ legjelentősebb szállítójának tartott SEG Automotive a haszongépjármű-ágazatban tevékenykedő ügyfeleik számára széles körű előnyökkel járó partneri kapcsolat kialakítása mellett döntött.

  • Megbízható, üzemanyag-takarékos indítómotorok a SEG Automotive-tól a Knorr-Bremse TruckServices ügyfelei számára. | © SEG Automotive

  • Megbízható, üzemanyag-takarékos generátorok a SEG Automotive-tól a Knorr-Bremse TruckServices ügyfelei számára. | © SEG Automotive

A partneri kapcsolatnak köszönhetően a fékrendszerek és erőátviteli berendezések piacán átfogó termékválasztékot kínáló Knorr-Bremse TruckServices indítómotorokkal és generátorokkal bővíti már így is kiterjedt kínálatát. Mivel az említett termékek az elektronikai és erőátviteli rendszerek alapvető alkotóelemei, elengedhetetlenül fontosak a járművek üzemeltetéséhez, biztonságához és kényelmi funkcióihoz.

Több mint egy évszázados története során a SEG Automotive számos újítással járult hozzá a járműgyártás fejlődéséhez: az indítómotoroktól és generátoroktól kezdődően a start-stop rendszereken keresztül egészen a személy- és haszongépjárművek enyhe hibridizációjáig. A régóta piacvezetőnek számító SEG Automotive a különféle területeken használatos haszongépjárművekbe szánt, különösen megbízható és üzemanyag-takarékos indítómotorok és generátorok gyártásával alapozta meg nemzetközi hírnevét. A termékcsoportokon átnyúló németországi kutatásokból és fejlesztésekből származó ismereteknek, valamint a különböző technológiáknak az ügyfelek igényei alapján elvégzett helyszíni módosításainak köszönhetően a vállalat technológiai vezető szerepet tölt be. Mindezt a termékek valós használat során nyújtott kimagasló teljesítménye is nagyszerűen bizonyítja. A többek között megbízható korrózióvédelmet, hatékony részecskeszűrőket és egyedileg konfigurálható teljesítményfokozó funkciókat kínáló SEG Automotive megoldásai a közúton és terepen használatos haszongépjárművek számára egyaránt ideálisak. A vállalat nagy teljesítményű generátorai az elmúlt 15 év alatt jelentős mértékben átalakították a haszongépjárművek piacát.

Wolfgang Krinner, a Knorr-Bremse Haszongépjármű-rendszerek igazgatótanácsának tagja így fogalmazott: „2019 őszétől a Knorr-Bremse a TruckServices termékkínálatát SEG gyártmányú indítómotorokkal és generátorokkal bővíti az európai, közel-keleti és afrikai piacokon. Az együttműködés a technológiai vezető SEG Automotive vállalattal ideális lépés a Knorr-Bremse számára: a két vállalat szaktudása és termékkínálata tökéletesen kiegészíti egymást. A SEG Automotive vállalattal kialakítandó partneri kapcsolat a Knorr-Bremse utángyártott alkatrészek piaca iránti elkötelezettségére fókuszáló stratégiai fejlesztés része. Együttműködésünk keretében az említett piaci szegmens egyik legjelentősebb beszállítójaként a SEG kiváló minőségű termékeivel kívánjuk kibővíteni átfogó kínálatunkat.”

Alexander Wagner, a Knorr-Bremse TruckServices európai, közel-keleti és afrikai piacokért felelős értékesítési és marketingigazgatója ehhez a következőket fűzte hozzá: „A Knorr-Bremse TruckServices kiterjedt logisztikai hálózatának, széleskörű műszaki támogatásának és a járművek teljes élettartamát lefedő, ily módon pedig az üzemeltetési költségeket jelentős mértékben mérséklő, átfogó termékkínálatának köszönhető gyors és közvetlen rendelkezésre állás rendkívül előnyös az ügyfelek számára.” Az említett előnyökön kívül a TruckServices megszokott szolgáltatásai – így többek között a termékismertető dokumentációk rendelkezésre bocsátása, a termékek használatával összefüggő képzések, a leselejtezett alkatrészek visszavétele és a különféle garanciális szolgáltatások – ezentúl a SEG termékkínálata tekintetében is elérhetővé válnak.

Hans-Joachim Kuppel, a SEG Automotive értékesítési főigazgatója szerint: „Ez az együttműködés nagyszerű lehetőség arra, hogy a SEG Automotive tovább bővítse tevékenységét a haszongépjármű-ágazatban és az utángyártott alkatrészek piacán. Az együttműködési lehetőségek kölcsönös kiaknázásának köszönhetően az ügyfelek a piacvezető gyártótól származó, eredetivel megegyező minőségű, különösen megbízható termékeket közvetlenül értékesítési és szervizpartnerünk hálózatán keresztül szerezhetik be.”

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

SajtólistaShare

Megbízható, üzemanyag-takarékos indítómotorok a SEG Automotive-tól a Knorr-Bremse TruckServices ügyfelei számára. | © SEG Automotive 


Megbízható, üzemanyag-takarékos generátorok a SEG Automotive-tól a Knorr-Bremse TruckServices ügyfelei számára. | © SEG Automotive