Keresés Hírek Keresett kifejezés:
Dátum Cím

2022. szeptember 19.

A Knorr-Bremse a legmodernebb közlekedésbiztonsági technológiákat mutatja be az IAA TRANSPORTATION 2022 kiállításon

With a broad-based product offensive covering commercial vehicles, buses and trailers, Knorr-Bremse is taking the next steps toward fulfilling the “Zero Accidents” vision. | © Knorr-Bremse

• A globális piacvezető új termelési rekordot döntött: több mint 50 millió pneumatikus tárcsaféket gyártottak.
  • Széles bázisú termékoffenzíva: moduláris SYNACT® tárcsafékcsalád; csökkentett tömegű NexTT tárcsafék pótkocsikhoz; Globális méretezhető fékvezérlő (GSBC) rendszer a magasan automatizáltság platformjaként; új fékvezérlő rendszer pótkocsikhoz.
  • Korszerű kormányzási portfólió: teljesen elektromos EPS kormányrendszer; Fejlett hibrid szervokormány (AHPS) elektrohidraulikus forgatónyomaték-ráfedő kormányrendszer.
  • Termékinnovációk a levegőellátás és a hajtáslánc szegmensében.
  • ▪ A legújabb pótkocsi-technológia: további innovációk a fék- és futóművezérlés terén

2022. szeptember 16.

A Knorr-Bremse a haszongépjárművek diagnosztikáját és karbantartási menedzselését teljesen új szintre emeli

Data-driven decision-making by road transportation operators increases vehicle availability, improves scheduling, and enhances efficiency | © Knorr-Bremse

• A közúti fuvarozók adatvezérelt döntéshozatala növeli a járművek rendelkezésre állását, javítja a menetidőt és növeli a hatékonyságot.
  • A Knorr-Bremse és a COJALI S.L. egyesülésének célja, hogy megerősítsék utópiaci üzletüket, és teljes mértékben kihasználják a digitalizáció és az összekapcsoltság adta lehetőségeket.
  • A terv az, hogy a Knorr-Bremse NEO műhelydiagnosztikáját integrálják a Jaltesttel, a Cojali haszonjárművek többmárkás diagnosztikai megoldásával.

2022. szeptember 15.

A Knorr-Bremse 700 millió eurós fenntarthatósági kötvényt (SLB) bocsát ki

• Az első SLB-t a Knorr-Bremse AG új Fenntarthatósághoz kötött Kötvény Keretrendszere alapján bocsátja ki.
  • Ezzel a tranzakcióval a Knorr-Bremse elkötelezi magát, hogy továbbra is vezérli a dekarbonizációs megközelítést értékláncán belül.
  • A tranzakciót nagy befektetői érdeklődés fogadta, és jelentősen túljegyezték.

2022. szeptember 15.

E-mobilitás haszongépjárművekhez: A Knorr-Bremse kulcsrakész termékmegoldásokat mutat be az OEM-ek számára az IAA TRANSPORTATION 2022 kiállításon

IAA TRANSPORTATION 2022 in Hanover: Knorr-Bremse has focused the entire company and its product portfolio on new architectures for electrified commercial vehicles. | © Knorr-Bremse

• Az e-mobilitás alapvetően átalakítja a haszongépjárművek architektúráját és számos kapcsolódó terméket.
  • Az ügyfelekkel szorosan együttműködve a Knorr-Bremse eCUBATOR®
  • innovációs egysége moduláris e-mobilitási rendszereket adaptál és fejleszt.
  • A Knorr-Bremse a biztonságos, csendes, energiatakarékos termékekről szól.
  • A Knorr-Bremse könnyen integrálható és sorozatgyártásra kész e-mobilitási termékeket szállít, mint például az elektromos szervokormány (EPS) rendszer, az e-kompresszorok és a SYNACT® moduláris tárcsafékek családja.

2022. szeptember 14.

A technológiai és innovációs vezető Knorr-Bremse elnyerte az Innovációs Díjat az Automechanika kiállításon Frankfurtban

From left: Fritz Messerli, Director TruckServices IAM Europe, Bernd Spies, Member of the Executive Board of Knorr-Brem TruckServices IAM Sales EMEA, were delighted to receive the Innovation Award at Automechanika Frankfurt.  | © Knorr-Bremse

• A prémium Automechanika szakkiállítás innovációs díját a KnorrBremse féknyomaték-csökkentő rendszere kapta.
  • A díjat „Alkatrészek és technológiai megoldások” kategóriában ítélték oda.

2022. szeptember 12.

Knorr-Bremse TruckServices az Automechanika 2022 kiállításon: Ön mozgatja a világot – együtt tartjuk működésben

Knorr-Bremse TruckServices will present new products from its portfolio at Automechanika in Frankfurt am Main in Germany, under the trade fair banner “You move the world. Together we keep it running”. The exhibits include Service New products, EconX® products, tools, service kits and wear parts. | © Knorr-Bremse

• Digitális túra a Knorr-Bremse TruckServices utópiaci portfóliójában.
  • Innovatív gyári új termékek, mint a Synact® pneumatikus tárcsafék, a féknyereg oldását segítő egység (Active Caliper Release - ACR), egy új tengelykapcsolókompresszor-változat, valamint az elektronikus levegőelőkészítő egység (EAC) beépített rögzítőfékkel.
  • Műszaki dokumentáció digitalizálása.
  • A portfólió kibővült a kerékcsapágyakkal és-agyakkal, szűrőkkel és EconX® féknyereg egységekkel, valamint EconX® tengelykapcsoló kompresszorokkal.
  • Az utólag beépíthető ProFleet Assist+ Gen 2 kanyarodási asszisztens legújabb verziója.

2022. szeptember 09.

Biztonságosabb közutak: A Knorr-Bremse TruckServices a Hamburg-Holstein GmbH (VHH) Közlekedési Vállalat buszflottáját ProFleet Assist+ Gen 2 utólag beépíthető kanyarodási asszisztenssel szereli fel

Knorr-Bremse TruckServices equips Verkehrsbetriebe Hamburg-Holstein bus fleet with ProFleet Assist+ Gen 2 retrofittable turning assistant | © Knorr-Bremse

• A Knorr-Bremse TruckServices és a Hamburg-Holstein GmbH Közlekedési Vállalat (VHH) több évre szóló szállítási szerződést írt alá.
  • A szerződés több mint 500 busz felszerelését tartalmazza a Mobileye®-al együttműködésben megalkotott ProFleet Assist+ Gen 2-vel, amely a Knorr-Bremse TruckServices utólag beépíthető kanyarodó asszisztens második generációja.
  • A ProFleet Assist+ megbízhatóan tesz különbséget a veszélyeztetett úthasználók és más tárgyak között, minimalizálva a téves riasztások számát.

2022. szeptember 08.

Vezetéstámogató rendszerek és haszongépjárművek magaszintű automatizáltsága: A Knorr-Bremse mint az egyik vezető megoldásszállító jelenik meg az IAA TRANSPORTATION 2022 kiállításon

Customized driver assistance systems and smart innovation are the basis for the current and future SAE Level 4 solutions which Knorr-Bremse will showcase at IAA TRANSPORTATION. | © Knorr-Bremse

• A Knorr-Bremse a biztonság releváns asszisztensrendszerekre és a magas rendelkezésre állású járműdinamikai rendszerekre (fék- és kormányrendszer) összpontosít.
  • Az automatizált vezetés növekvő tendencia, amelyet a költségcsökkentési célok, a sofőrhiány és a szállítási szolgáltatások iránti növekvő kereslet vezérelnek.
  • A Knorr-Bremse moduláris, magasszintű automatizáltság (HAD) portfóliója a Minimal Risk Maneouver-től a Mission Complete termékekig terjed.
  • A Knorr-Bremse az ideális HAD fejlesztési partner.

2022. szeptember 07.

A kerékagy portfólió kiteljesítése: a Knorr-Bremse TruckServices stratégiai partnerségre lép a Fersa Bearings-szel

Knorr-Bremse TruckServices expands product range to include wheel bearings and wheel hubs. | © Knorr-Bremse

• A Knorr-Bremse TruckServices kerékcsapágyakkal és kerékagyakkal bővíti termékkínálatát
  • A portfólióbővítés kiegészíti a meglévő kerékagy portfóliót
  • A Knorr-Bremse TruckServices stratégiai utópiaci értékesítési partnerséget köt a Fersa Bearings-szel – a Knorr-Bremse erős partnerhálózatához való hozzáférés jelentős hozzáadott értéket jelent

2022. augusztus 30.

A Knorr-Bremse az IAA TRANSPORTATION 2022 kiállításon: a vezető rendszerfejlesztő és stabil OE-partner elkötelezett a haszongépjármű-ágazat átalakítása iránt

Képaláírás: IAA TRANSPORTATION kiállítás, Hannover: A Knorr-Bremse innovációs ereje szilárd alapot teremt az automatizált, villamosított, konnektív megoldások jelen- és jövőbeli fejlesztéséhez. | © Knorr- Bremse

• Az IAA TRANSPORTATION idei eseményén a Knorr-Bremse úttörő automatizált vezetési, e-mobilitási és közlekedésbiztonsági technológiákat állít ki a haszongépjármű-ipar szolgálatában.
  • A vállalat olyan fenntartható, hatékony megoldásokra és stratégiákra fókuszál, amelyek jelentősen hozzájárulnak az éghajlatvédelemhez és a haszongépjármű-forgalom folyamatosan zajló szén-dioxid-mentesítéséhez.
  • A Knorr-Bremse vezetőtámogató rendszereket és automatizált vezetési megoldásokat, valamint moduláris, kulcsrakész rendszereket mutat be az e-mobilitásra való átálláshoz.