Tanfolyamok ügyfeleknek

 

Nemzetközi szervizszabványaink javítása termékeink és rendszereink jobb megértése révén. A jármű rendelkezésre állásának növelése hatékony karbantartással.

Tanuljon a világszerte piacvezető gyártótól

A piacvezető Knorr-Bremse szigorú termékszabványokat alkalmaz, és széleskörű szaktudással rendelkezik. A különböző termékek, gyártók és üzemeltetők alapos ismerete képezi igényes tanfolyami portfóliónk alapját.

Válassza ki saját, egyéni tanfolyamát

A RailServices által szervezett tanfolyamok sikerének több oka van. A moduláris felépítés azt jelenti, hogy képzéseinket hozzá tudjuk igazítani ügyfeleink egyéni igényeihez. A tudást nem csak elméletben közvetítjük, hanem eredeti járműveken végzett, gyakorlati feladatokkal is összekötjük. A tanulás hosszú távú sikerét tapasztalt oktatók és részletes dokumentációk biztosítják.

Innovatív tanulási koncepció

A tanulási siker maximalizálásának receptje a hagyományos oktatási formák és a modern e-learning kiegyensúlyozott aránya. Így a RailServices a személyes kommunikáció szociális aspektusaival kombinálja az e-learning hatékonyságát és rugalmasságát.

Készen áll?

Tanfolyamok, ügyfélorientáltság és rugalmasság tekintetében a Knorr-Bremse a szigorú minőségi szabványt alkalmaz. A tanfolyami kínálatunkkal kapcsolatos részletes tudnivalók a RailServices tanfolyami katalógusában találhatók. Segítünk Önnek a szervizminőség javításában, valamint a költség- és időmegtakarítás elérésében. Válassza ki az Önnek megfelelő kurzust kínálatunkból.

Íme, a nálunk tervezett tanfolyamok áttekintése:

Íme, a nálunk tervezett tanfolyamok áttekintése:

Belsős tanfolyamok

A féktechnika alapjai
Féktechnika tehervagonokhoz

Időtartam mindig 2 nap.

Helyszín: Berlini Tanfolyami Központ

Minimális létszám: 6 fő

Phone: +49 89 3547 1676
E-Mail: sales.sfs@knorr-bremse.com

Share