Trainee Program

Lendület a karrierednek

Fedezd fel a jövő biztonságát! – gyakornoki program

Jelentkezz gyakornoknak vállalatunkhoz, ahol valódi problémákat oldhatsz meg a mérnöki csapat tagjaként — legyél részese a nemzetközi szakmai elitnek!

Elérhető gyakornoki pozíciók és jelentkezés:
https://knorr-bremse. karrierportal.hu/hallgatoi-program


Gyakornokok és mérnökök közös munkája a Knorr-Bremse Budapestnél

Ahol hamar magával ragad a csúcstechnológia

Valódi feladatok és az a ritka, ”teljes értékű csapattag érzés” hangulat a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest gyakornoki és ösztöndíj programjában: ez az, amit azonnal kiemelt pozitívumként Balázs, aki gyakornokként dolgozik a Knorr-Bremse budapesti központjában. Ádám már teljes állásban dolgozik, Márton pedig Knorr-Bremse témában kutat, ösztöndíjjal a BME-n.

Amit mindhárman nagy előnynek éreznek a cégnél az az, hogy rögtön éles feladatokba vonták be őket, illetve valódi problémák megoldását kutathatják, miközben egy világszínvonalú csapat és csúcsminőségű eszközök, szoftverek segítik a munkájukat. „Most éppen metrószerelvények fékegységeinek csavarszámításain dolgozom, ami Pekingben közlekedik, aztán az ITINO nevű regionális motorvonat alkatrészeit méretezem, ami Németországban és Svédországban közlekedik” — meséli mosolyogva Balázs.

Dr. Felhős Dávid

A high-tech vasúti fékeket fejlesztő, tervező és gyártó vállalatnál szinte mindig van nyitott gyakornoki státusz mérnökhallgatók számára, több területen is. Ha úgy érzi valaki, hogy design, teszt, műszaki számítás, minőségbiztosítás, gyártástámogatás vagy logisztika területére teremtették, és elaprózódott rutin feladatok helyett valódi részese kíván lenni a nemzetközi csúcstechnológiát képviselő mérnöki tudásnak, akkor nem kell tovább keresgélnie. Így van ez abban az esetben is, ha álmai kutatási témája nagyon hasonló ahhoz, amire a vállalat is választ keres, ez pedig nem ritka egybeesés — mutat rá Dr. Felhős Dávid, aki osztályvezetőként az Ösztöndíj Programot vezeti és ezáltal számos tehetség mentora.


Célkitűzéseink — gyakornoki program:

  • már a diákévek alatt ipari tapasztalatszerzés lehetőségét kínáljuk, amelynek birtokában friss diplomásként sem pályakezdőként szerepelnek a végzősök a munkaerőpiacon;
  • gyakornokaink esetében sok esetben pozíciót tudunk ajánlani a tanulmányaik végeztével
  • a gyakornoki pozíciók széles palettáját megtalálhatják nálunk az ebben motivált hallgatók: a mérnökségünk területén folyamatosan vannak gyakornoki pozícióink, a termelésirányítástól kezdve a konstrukción keresztül a szimulációs mérnökig.

Share

Lendület a karrierednek 


Gyakornokok és mérnökök közös munkája a Knorr-Bremse Budapestnél 


Dr. Felhős Dávid