Gyakornoki program

Lendület a karrierednek

Fedezd fel a jövő biztonságát! – gyakornoki program

Jelentkezz gyakornoknak vállalatunkhoz, ahol valódi problémákat oldhatsz meg a mérnöki csapat tagjaként — legyél részese a nemzetközi szakmai elitnek!

Elérhető gyakornoki pozíciók és jelentkezés:
https://knorr-bremse. karrierportal.hu/hallgatoi-program


Gyakornokok és mérnökök közös munkája a Knorr-Bremse Budapestnél

Ahol hamar magával ragad a csúcstechnológia

Izgalmas kihívások, valós projektek, támogató kollégák, baráti légkör, high-tech tudás és eszközök a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest Gyakornoki és Ösztöndíj Programjában: ez az, amit azonnal kiemelt pozitívumként Sándor, aki a gyakornoki program keretében került a Műszaki Számítások Csoportba, most pedig már teljes állásban dolgozik cégünknél.

Amit gyakornokaink nagy előnynek éreznek a cégnél az az, hogy rögtön éles feladatokba vonják be őket, illetve valódi problémák megoldását kutathatják teljes értékű csapattagként, miközben egy világszínvonalú csapat és csúcsminőségű eszközök, szoftverek segítik a munkájukat.

Dr. Jónás Szabolcs

A high-tech vasúti fékeket fejlesztő, tervező és gyártó vállalatnál szinte mindig van nyitott gyakornoki státusz mérnökhallgatók számára. Ha úgy érzi valaki, hogy design, teszt, műszaki számítás, minőségbiztosítás, gyártástámogatás vagy logisztika területére teremtették és elaprózódott rutin feladatok helyett valódi részese kíván lenni a nemzetközi csúcstechnológiát képviselő mérnöki tudásnak, akkor nem kell tovább keresgélnie.

A PhD hallgatók, kutatók mellett azok a legtehetségesebb egyetemi hallgatók, akik kutatói vénával rendelkeznek részt vehetnek a Knorr-Bremse Ösztöndíj Programban, és a cég számára különösen fontos területeken végezhetnek kihívásokkal teli, érdekes, és hasznos munkát. Ennek a munkának a gyümölcse lehet egy ipari kötődésű szakdolgozat, diplomaterv, TDK dolgozat, sőt PhD értekezés. Amennyiben az akadémia világa vonzó, úgy lehetőség van publikációk írására is. Az új tudományos eredmények elérését nagyban segíti a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szoros kapcsolata, hiszen egy mérnöki probléma megoldása, kutatása során csak a gyakorlat és az elmélet együttes alkalmazásával juthatunk kielégítő eredményre – mutat rá Dr. Jónás Szabolcs, aki szimulációs mérnökként az Ösztöndíj Programot vezeti és ezáltal számos tehetség tudományos előmenetelét segíti.


Célkitűzéseink — gyakornoki program:

  • már a diákévek alatt ipari tapasztalatszerzés lehetőségét kínáljuk, amelynek birtokában friss diplomásként sem pályakezdőként szerepelnek a végzősök a munkaerőpiacon;
  • gyakornokaink esetében sok esetben pozíciót tudunk ajánlani a tanulmányaik végeztével
  • a gyakornoki pozíciók széles palettáját megtalálhatják nálunk az ebben motivált hallgatók: a mérnökségünk területén folyamatosan vannak gyakornoki pozícióink, a termelésirányítástól kezdve a konstrukción keresztül a szimulációs mérnökig.

Share

Lendület a karrierednek 


Gyakornokok és mérnökök közös munkája a Knorr-Bremse Budapestnél 


Dr. Jónás Szabolcs