Knorr-Bremse Rail Challenges

Vállalatunk a világ legnagyobb vasúti fékrendszer gyártási és fejlesztési központjaként működik. Folyamatosan keressük a környezetbarát vasúti közlekedést támogató megoldásokat. Fékrendszereiket a világ közel húsz országában futó járművekben használják.

A cégcsoporton belül Budapest feladata a legkorszerűbb fékmechanikai, -vezérlési és levegőellátási termékcsaládok fejlesztése és gyártása. A budapesti Knorr-Bremse a termékinnováció, a szoftver-hardver kutatás-fejlesztés, a raktári kiszolgálás terén konszern szintű feladatokat lát el, továbbá a globális beszerzés kelet-közép-európai központja is itt működik. A vállalatcsoport termékfejlesztési és termelési rendszer kialakításában vezető szerepet tölt be: az új és innovatív termékek és folyamatok náluk és velük indulnak el.

Technológiai kiválóságuk alapja a mérnöki szakértelem és a gyártási szakismeret. A felsőoktatással kialakított folyamatos és intenzív együttműködésnek köszönhetően az egyetemek első kézből ismerik meg az ipar aktuális technológiai kérdéseit, trendjeit és ezekhez tudják igazítani a mérnökképzés tartalmi elemeit.

A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest aktuális kihívásai:

Share