Sajtóközlemények

Knorr-Bremse TruckServices: hatékony megoldások minden típusú és korú haszongépjárműhöz

2016. október 14.

Az automechanika szakvásáron a Knorr-Bremse rengeteg innovációval kibővített termék- és szolgáltatásválasztékot mutatott be a forgalmazók, szervizek és flottaüzemeltetők részére.

  • A TruckServices márkanév égisze alatt a Knorr-Bremse vonzó, termékekből és szolgáltatásokból álló utópiaci csomagot állított össze valamennyi típusú és korú haszongépjármű számára. | © Knorr-Bremse

Az újonnan bevezetett TruckServices márkanév égisze alatt a Knorr-Bremse vonzó, termékekből és szolgáltatásokból álló utópiaci csomagot állított össze abból a célból, hogy segítsen valamennyi típusú és korú haszongépjárművet azok teljes élettartama során megbízhatóan és gazdaságosan üzemben tartani.

Újdonság: EconX® – a Knorr-Bremse gyárilag felújított termékeinek márkaneve

A Knorr-Bremse már a vásár előtt bevezette az EconX-et – gyárilag felújított termékei új márkanevét. A TruckServices portfóliójának fontos elemét képezik a gyárilag felújított termékek, amelyek a régebbi gépjárművek értékalapú javításának költséghatékony és környezetbarát módját biztosítják.

A márka bevezetését kiemelendő, Frankfurtban a Knorr-Bremse az SN7 tárcsafék és az elektronikus tengelykapcsoló-működtető EconX-változatait mutatta be.

Újdonság: Kompresszor-szervizkészletek

Az új kompresszor-szervizkészletekben megtalálható minden olyan elem, amely a javítások elvégzéséhez szükséges, hogy maximálisra növelhessék a forgalmazók és szervizek hatékonyságát. A Knorr-Bremse csak azokra a változatokra összpontosított, amelyek a független utópiacot szolgálják ki, leegyszerűsítve és felgyorsítva a rendelés, valamint készletezés folyamatait.

Újdonság: Clutch Servo Longlife

Az új Clutch Servo Longlife tengelykapcsoló-szervó új szinteket határoz meg a hatékonyság, funkcionalitás és teljesítmény terén. Teherbíró kialakításának és továbbfejlesztett tömítéseinek köszönhetően a szervó élettartama akár négymillió ciklus is lehet, szemben a hasonló termékek kétmillió ciklus körüli értékeivel. A szervó megbízható működése megkönnyíti a sebességváltást, növeli a vezető kényelmét, valamint csökkenti az erőátviteli rendszer igénybevételét.

Újdonság: Bővített szűrő- és pneumatikushenger-program

A Knorr-Bremse több mint 20 éve vezeti a légszárítás és levegőszűrés piacát. E területen szerzett tapasztalatára, továbbá a légkezeléssel és erőátviteli rendszerekkel kapcsolatos szakértelmére alapozva a vállalat jelenleg szűrőválasztékának kibővítésén dolgozik, hogy teljes körű termékkínálatot alakítson ki. 2017-től a vállalat gyakorlatilag minden tehergépjármű- és buszalkalmazáshoz képes lesz levegő- olaj-, üzemanyag- és utastérszűrőt kínálni. A Technomatik vállalattal kötött forgalmazói partnerségi megállapodásnak köszönhetően a meglévő pneumatikushenger-választék is jelentősen bővül.

Újdonság: Célszerszámok a speciális munkákhoz

Az összetett termékek eredeti állapotának karbantartás, javítás vagy csere útján történő visszaállítása célszerszámokat igényel. Az ilyen eszközök hiánya nem csak azt jelenti, hogy a kritikus tömítések és bélések könnyen megsérthetők, de a munka időigénye is jelentősen megnő. Az automechanika szakvásáron a TruckServices bemutatta új szerszámcsaládját, amelyet partnerével, a szerszámspecialista GEDORE Automotive vállalattal fejlesztett ki a tengelykapcsolós kompresszorok és pótkocsi EBS rendszerek számára. A szakvásár látogatói közül a TruckServices által kifejlesztett mérőeszköz is sokakat lenyűgözött, amellyel könnyen ellenőrizhető a féktárcsa vastagsága.

Újdonság: TruckServices Expert Network partnerprogram

Abból a célból, hogy ráirányítsa a figyelmet a program bevezetésre, a Knorr-Bremse TruckServices bemutatta új TruckServices Expert Network partnerprogramját, amely forgalmazók és szervizpartnerek számára egyaránt elérhető. A programhoz csatlakozott tagok a tehergépjárműalkatrész-ágazat egyik vezető vállalatának szakértelme és hálózata biztosította előnyöket élvezhetik.

Újdonság: Telematika a TruckServices ProFleet Connecttel

A jövőben az egyes tehergépjárművek egyre inkább egy átfogó logisztikai rendszer részeként fognak működni. A többszintű összeköttetés jelentősen növelheti az egyes járművek hatékonyságát. A TruckServices ProFleet Connect több mint egyszerű kapcsolat a jármű és a flottakezelő rendszer között: olyan intelligens szolgáltatásokat biztosít, amelyek a gyűjtött adatok felhasználásával a flottakezelők és a gépjárművezetők részére is hozzáadott értéket teremtenek. Ez a teherautókra, buszokra és pótkocsikra alkalmazható telematikai megoldás moduláris, és minden járműmárkával kompatibilis. Megnyerő szállításirányítási termék- és szolgáltatáscsomagját, a ProFleet Connectet partnerével, a Microlise vállalattal együtt a TruckServices 2017-ben Németországban, Ausztriában és Svájcban, majd az elkövetkező években Európa-szerte bevezeti.

Az Alltrucks és a TruckServices stratégiai együttműködése

Az Alltrucks a Bosch, a Knorr-Bremse, valamint a ZF autó- és tehergépjármű-ipari szállítók által létrehozott, több márkát átfogó hálózat, amely új szintre emeli a professzionális teherautó-diagnosztika, -szerviz, -karbantartás és -javítás területét. Az automechanika szakvásáron az Alltrucks kibővítette portfólióját a mélyített rakfelületű járművekre specializálódott Goldhofer vállalattal megkötött együttműködési megállapodással, valamint az ADAC-TruckService leányvállalatával, az EuropeNettel való együttműködéssel. 2014 óta több mint 210, több teherautómárkát kiszolgáló szervizműhely csatlakozott az Alltrucks hálózathoz Németországban, Ausztriában, Svájcban és Olaszországban. Az Alltrucks és a TruckServices így fontos szerepet játszanak annak biztosításában, hogy a flottaüzemeltetők forgalmazói és szervizpartnereiktől helyben gyors, szakértői segítségnyújtásra támaszkodhassanak.

A Knorr-Bremse ismét a „Legjobb Márka” a fékrendszerek kategóriájában

Az automechanika szakvásáron a fékrendszerek kategóriájában második alkalommal ítélték a vállalatnak a „Best Brand” (Legjobb Márka) díjat. A fékrendszerek kategóriájában tizennégy márka közül a PROFI-Werkstatt szaklap olvasói ismét a Knorr-Bremse vállalatot választották meg a kategóriája legjobbjának. A Knorr-Bremse így két okból is ünnepelhetett, ugyanis az Alltrucks szintén díjat nyert a „Legjobb szervizkoncepciós márka” kategóriában.

 

Eva Doppler

Tel: +49 89 3547 1498
Fax: +49 89 4444 54193
e-Mail: eva.doppler@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse AG
Moosacher Strasse 80
80809 Munich
Germany

SajtólistaShare