Gyakornoki program

A Management Evolution Programunkban (MEP) résztvevő gyakornokként a három nemzetközi szervezésű projekt keretében (összesen 18 hónap, ebből kb. 6 hónap külföldön) betekintést nyerhet a nemzetközi vállalatunk különböző szakterületeibe.

Két különböző vállalati szakterület követelményeit ismerheti meg: a Haszongépjármű Rendszerek (HJR) területét, melyre a haszongépjármű ipar nagy darabszámú sorozatgyártása nyomja rá a bélyegét, valamint a Vasúti Jármű Rendszerek (VJR) területét, melyet a vasúti jármű felszerelések gyártásának hosszútávú projektjei jellemeznek.

Korán hozzájuthat ahhoz a lehetőséghez, hogy a nemzetközi projektcsoportokban felelősséget vállaljon, melynek során közvetlen támogatást kap egy támogató személytől és a szakmai és szociális kompetenciáinak fejlődésére tekintettel egy mentortól. Vezetői felelősség középtávú átvételére keresünk potenciális személyeket. Így Önnek nagyon magas szintű teljesítőképességgel, jóval az átlagon felüli szakmai kompetenciával és stabil, tiszta szociális kompetenciákkal felvértezett személyiséggel kell rendelkeznie. Elvárjuk, hogy gyorsan betanuljon az új témákba és bizonyíthatóan felelősséget vállaljon.

Végül is a munkája minősége számít.

Ezen túlmenően a gyakornoki programra vonatkozó lehetséges kérdésekre adható válaszainkat az alábbiakban állítottuk össze az Ön számára.

Share