Knorr-Bremse TruckServices: turbófeltöltők a kínálatban

2019. január 30.

• A Knorr-Bremse TruckServices bővíti levegőellátó kínálatát.
  • A már bizonyított szolgáltatások előnyei a vevők számára.
  • A turbófeltöltők jelentős része EconX® termékként is elérhető.

München, 2019. január 30. – A Knorr-Bremse, a vasúti és haszongépjárművek fékrendszereinek globális piacvezetője, valamint egyéb alrendszereinek vezető beszállítója bővíti utópiaci alkatrészeinek termékportfólióját. 2019 januárjától a Knorr-Bremse TruckServices jól ismert csatornáin keresztül minden nagyobb OEM-márka gépjárművéhez turbófeltöltő rendelhető, és kapcsolódó szolgáltatások átfogó kínálata vehető igénybe.

• A Knorr-Bremse TruckServices minden nagyobb haszongépjármű-márka turbófeltöltőivel bővíti utángyártói kínálatát. | © Knorr-Bremse

Ahogyan Dr. Peter Laier, a Knorr-Bremse AG Haszongépjármű-rendszerek részlegéért felelős igazgatótanács tagja nyilatkozta: „A motorok levegőellátása kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a dízelüzemű járművek ténylegesen alacsony kibocsátást produkáljanak a nagy távolságú használat során. Kipufogó szelepeinknek köszönhetően a motor levegőellátása precízen szabályozható, ami jól tükrözi a Knorr-Bremse átfogó tapasztalatait e területen. Most utángyártott alkatrész-portfóliónk turbófeltöltőkkel történő bővítésével emeljük szakértelmünket a következő szintre.”

A turbófeltöltők a kipufogó ütem során keletkező energiát arra használják fel, hogy nagyobb nyomású külső levegőt juttassanak az égéstérbe. Ez nemcsak a motorteljesítményt növeli, hanem tisztább égést is eredményez.

Átfogó szervizkoncepció

A Knorr-Bremse vezető OEM-beszállítóktól kínál turbófeltöltőket. A termékek a jól ismert Knorr-Bremse csomagolásban, és a legtöbb esetben a szükséges beépítő készlettel együtt érkeznek. A magas fokú műszaki teljesítményt nyújtó turbófeltöltők a Knorr-Bremse átfogó szervizkoncepciójával egészülnek ki – rendkívül meggyőző csomagot nyújtva ezzel az ügyfelek számára.

A Knorr-Bremse kiterjedt logisztikai hálózata gyors és megbízható ellátást biztosít, a meglévő core kezelő program pedig hamarosan a használt turbófeltöltők visszavételére is lehetőséget ad. Minden termékre vonatkoznak a TruckServices kiemelkedő utópiaci szolgáltatásai, többek között a turbófeltöltők rendszeresen frissülő többnyelvű termékdokumentációi. Az ügyfélkapcsolat feladatát a helyi értékesítő csapatok, valamint az értékesítési és a támogatási forródrótok is ellátják. A meglévő műszaki képzési program szintén bővülni fog a turbófeltöltők témájával.

EconX turbófeltöltők értékalapú javításhoz

A Knorr-Bremse TruckServices Élettartam-hatékonyság elvéhez hűen a turbófeltöltők nagy része felújított EconX termékként is kapható lesz, hiszen a Knorr-Bremse célja, hogy a régebbi járműveknek is fenntartható, költséghatékony javítási lehetőségeket biztosítson.