Damperek

Visco Damperek

Visco Damperek

1) Visco-torziós forgássebesség-ingadozás csillapító

A szekunder tömeg (inercia-gyűrű) és a primer tömeg (készülékház) rugalmas, lökéstompított összekapcsolásával a Visco Damper biztosítja a torziós rezgések szükséges csillapítását.

2) Visco Damper szétkapcsolt szíjtárcsával

A szervesen beépített, szétkapcsolt tárcsával felszerelt Visco-Damper kis helyigényű megoldást kínál a forgattyústengely és a tárcsa közötti torziós rezgések megszüntetésére és egyben a vezértengelyben ébredő torziós rezgések csökkentésére.

A szíjtárcsát egy rendkívül rugalmas gumikuplung kapcsolja a kerékagyhoz, és karbantartást nem igénylő támasztó csapágyon fut.

Hidraulikus csillapítók

Hidraulikus csillapítók

A HYDROLASTIC csillapító a hidromechanikus kiszorítási elv szerint csökkenti a forgási rezgéseket. A forgási rezgések a csillapítóban viszonylagos elmozdulást okoznak az elsődleges tömeg (kerékagy, narancsszínű felület) és a másodlagos (ház: sárga felület) között. Ez a viszonylagos elmozdulás ásványolajat présel át kisméretű réseken. A kialakuló nyomás-csökkenés megfelel egy hidraulikus teljesítménycsökkenésnek, amelyből a csillapítási hatás következik.

A Knorr-Bremse leányvállalatának, a HASSE & WREDE-nek csillapítói csökkentik a torziós rezgéseket a forgantyús tengelyekben, a vezérműtengelyekben és az üzemanyagszivattyúkban, csökkentik a zajt és hosszú motorteljesítményről gondoskodnak.

Haszongépjármű rendszerek

Ha kérdése, kérése van készséggel állunk rendelekzésére.

Kontaktok

HASSE & WREDE GmbH

Georg-Knorr-Straße 4
12681 Berlin
Germany

Phone: +49 30 9392 3101
Fax: +49 30 9392 73101
E-Mail: info@hassewrede.de

További információ

Share

Visco Damperek 


Hidraulikus csillapítók