Tanműhely avató

Tavaszi Tivadár, Lepsényi István

Az új gyárcsarnok 2017. októberi avatásával párhuzamosan a Knorr-Bremse Budapest bemutatta az ország egyik legmodernebb eszközökkel felszerelt, új tanműhelyét is. Ebben hatvan középiskolás tanuló elméleti és gyakorlati képzése zajlik öt különböző szakmában.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által akkreditált oktatóközpontban a diákok olyan versenyképes tudásra, munkatapasztalatra tehetnek szert, amellyel a képzés befejezése után a vállalatnál építhetik karrierjüket, vagy komoly eséllyel vehetnek részt más technológiai cégek pályázatain.

Lepsényi István

„A Knorr-Bremse Budapest az elmúlt húsz évben stabilan fejlődött és egyre meghatározóbb pozíciót tölt be a cégcsoportban. Ma már részben nálunk zajlik a termékek fejlesztése és tesztelése, ami a magyar mérnökök szaktudásának elismerése. Az idén lezárult bővítés a müncheni és budapesti vezetés és szakemberek kiváló együttműködésének eredménye” – mondta Tavaszi Tivadar, a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest ügyvezető igazgatója. Hozzátette: az új tanműhelyben zajló duális képzéssel a Knorr-Bremse Budapest a gazdaság fejlődéséhez nélkülözhetetlen szakember-utánpótláshoz járul hozzá.

Share

Tavaszi Tivadár, Lepsényi István 


Lepsényi István